Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Να μείνει στο νοσοκομείο ο Σεϊσίδης μέχρι να αναρρώσει

Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

«Να μείνει στο νοσοκομείο ο Σεϊσίδης μέχρι να αναρρώσει»

Συνέντευξη Τύπου για την υποστήριξη του αιτήματος του Σίμου Σεϊσίδη να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την ένθεση του τεχνητού μέλους και την πλήρη ανάρρωσή του διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, στον τρίτο όροφο των γραφείων της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων, στην οδό Ακαδημίας 20.
«Δεν τον άφησαν να βαδίσει και τώρα τον αλυσοδένουν...», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. «Ο Σίμος Σεϊσίδης συνελήφθη τραυματισμένος από αστυνομική σφαίρα στις 3 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη ακρωτηριασμό στο τραυματισμένο πόδι του στο ύψος του μηρού. Πληθώρα ιατρικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων κατήγγειλαν τόσο τις συνθήκες σύλληψής του όσο και τις συνθήκες νοσηλείας του, με αιχμή την αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος του», αναφέρουν.
«Τώρα ο Σίμος Σεϊσίδης, ενώ βρίσκεται στη φάση της θεραπείας και εκκρεμεί η ένθεση τεχνητού μέλους, διατρέχει τον κίνδυνο της άμεσης μεταφοράς του στη φυλακή, η οποία, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, θα λειτουργήσει εξαιρετικά επιβαρυντικά για την αποκατάσταση της υγείας του», καταλήγουν.
Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Μανιός, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Μπανιάς, Κυριάκος Μαζοκόπος και Νίκος Γιαννόπουλος.
Α.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: